marți, 21 februarie 2012

Co je WAZZUB?

Co je WAZZUB?

WAZZUB je na světě jediná na zisku Fenomén. Jedná se o první on-line komunita, která sdílí své zisky se svými volnými předem nosných členů prostě si vybrali WAZZUB jako jejich domovské stránky po spuštění. WAZZUB je vždy zdarma pro každého.
Vydělat slušné peníze s wazzub!
 

Kde je WAZZUB kancelář?

GIT sídlo je na 391 179. Ave, NW Beaverton NEBO 97006 a naše WAZZUB sídlo se nachází v Lake Mead 7251 Blvd, Suite 364, Las Vegas, NV 89128.

Kdo vlastní a provozuje WAZZUB?

WAZZUB je mezinárodní projekt, který byl vytvořen pomocí několika podnikatelů a investorů. V září 2011 založili GIT Global Investments, as (GIT) za účelem provozování WAZZUB a souvisejících podniků. GIT je registrováno podle zákonů Oregonu.Registrace # je 802159-90. Tým více než 20 specialistů se usilovně snaží otočit WAZZUB na obrovský úspěch; většina z nich jsou v pozadí a některé z nich jsou viditelné pro všechny členy - Například, náš Pán a náš distributor podpůrný personál.
Vydělávat peníze z wazzub!

Jaká je síla "my"?

Je to fakt: firmy jako Google nebo Facebook vydělávají miliardy $ $ $ každé čtvrtletí jen proto, že my, uživatelé internetu využívat jejich služeb. Je čas pochopit, že "uživatelé", kteří se rozhodnou vydělávat velké peníze. Budeme-li společně rozhodnou využít služeb firmy, která sdílí zisky s námi, není nic, co ostatní společnosti mohly dělat. Je to tak jednoduché: čím více uživatelů, že vstup do WAZZUB rodinu zdarma, více peněz my "uživatelé" budou vydělávat! To je to, co nazýváme síla "my"!
Zaregistrujte se wazzub nyní!

WAZZUB zní příliš dobře, aby to byla pravda. Je WAZZUB podvod, nebo je to skutečná firma?

Určitě WAZZUB dělá skutečné podnikání, ale to není tradiční obchod. Internet mění svět a tam je dost místa pro inovativní obchodní modely které nebyly nikdy předtím. WAZZUB je jedním z těch obchodních modelů. Poprvé v historii globální online komunita sdílí své zisky s jeho pre-nosných členů. To je důvod, proč jsme jmenoval to první zisk Sdílení Fenomén. Vlastně WAZZUB je příliš lákavá.

Jak a kdy členové dostat zaplaceno?

WAZZUB platí své členy na měsíční bázi. Náš první výplatní den bude 15.května 2012 za měsíc duben. Malá množství se bude platit on-line platební procesor a velké částky budou platit šekem nebo bankovním drátu. Nicméně, WAZZUB pracuje na jednoduchém globální platební řešení, aby co nejlépe sloužit našim světovou komunitu.

Jak WAZZUB vydělat peníze?

WAZZUB vydělává peníze v mnoha různými způsoby. 9. dubna jsme se zahájí state-of-the-art webové stránky s patentované technologie. Na této stránce budeme zobrazovat reklamy a speciální akce. Ve skutečnosti budeme dělat přesně to samé jako společnosti, jako je Facebook, Google, AOL a Yahoo. Nabízí bezplatné služby a vydělat miliardy $ $ $ jen tím, že zobrazování reklam a speciální nabídky. Jediný rozdíl je, že sdílíme naše zisky s našimi předem nosných členů.
Vydělávejte s wazzub z domova!

Je pravda, že členové dostat zaplaceno 1 USD na osobu v jejich 5 generací rodiny?

Neexistuje žádná pevná částka, která bude věnována všem členům. Během pre-start, každý člen je budování své osobní dolarů FAKTOR tím, že pozve další členy ke vstupu WAZZUB zdarma. Každý nový člen, 5 generací hluboko, aby vaše osobní $ faktor růst o 1. Po uvedení na trh, jsou Kč poslanců FAKTORY pevné a jejich přidáním do jsme obdrželi celkovou částku dolarů faktorů (= global $ faktor). Každý měsíc budeme počítat WAZZUB zisk a rozdělit ji na globální dolarů FAKTOR Pro stanovení skutečné multiplikátor. Příklad: Řekněme, že zisk se rozdělí za měsíc duben je 4.000.000 dolarů a global $ faktor je 5 mil. Kč. Každý člen by vydělat $ 0,80 za osobní dolarů FAKTOR (X 0,80 dolar Vaše osobní $ faktor = váš příjem pro daný měsíc) V případě, že by 5.000.000 dolary na akcii, by multiplikátor je $ 1.00 a na 6.000.000 dolary by být $ 1.20. Čím více volných členů, které vytvoří WAZZUB jako svou domovskou stránku po startu, více peněz na předem spuštění členové budou vydělávat.

You can register by clicking the link below:

Zaregistrujte se wazzub

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu